Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Hankegaala

Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan hankegaalassa kulttuuriyhdistystämme edustamassa. Olemme täällä arvokkaassa seurassa, yhtenä EU-rahoitusta saaneista Leader hankkeiden tekijöistä, toisena voidaan mainita vaikka Kyrö Distillery, joka ansaitusti palkittiin yhtenä hankemaailman helmistä. Meidän yhdistys on siis toteuttanut kulttuuristudioita, joiden tärkeintä antia ovat olleet rumpu- tanssityöpajat yms. osallistavat kulttuurimeiningit ruotsinkielisellä Pohjanmaalla. Olen äärettömän ylpeä, että meidän yhdistys on saanut tämän pari vuotta kestäneen projektin hyvin tuloksin maaliin  No toki raportointia vielä jäljellä. En voi olla ihailematta Francisia, joka on valmis tekemään aina kaikkensa, vetää työpajoja, kirjoittaa raportteja, neuvottelee yhteistyökuviot- ja rahoitukset jne. jne. Hänen vuorokaudessaan täytyy olla enemmän tunteja kuin meidän muiden. Minä pääsin tässä projektissa tutusmaan ensi kertaa kunnolla projektibyrokratiaan ja kyllä sen kanssa pärjää, kun vaan on kärsivällinen ja huolellinen. Täyryy kiittää kaikkia byrokraatteja, jotka kyllä neuvovat! Ensikertalaisina opeteltiin monet jutut kantapään kautta  Hanketoiminta antaa paljon, joten suosittelen yhä useampia tarttumaan tuottajan rooliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *