Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto

Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto myönsi Kpanlogo Yedelle apurahan lasten teatterityöpajaan. Työpaja järjestetään Vaasassa Agoo festiivaaleilla heinäkuussa. Työpajan vetäjiä ovat teatteri-ilmaisun ohjaaja Roni Mäkinen ja musiikkityöpajojen ohjaaja Francis Oyeyiola. Itseäni voisin nimittää ehkä työpajan tuottajaksi, mutta en todellakaan itsekseni tätä tee vaan esimerkiksi Jaana Oikarinen on yksi huipuista kulttuurintuottajistamme.

 

etala

Photo: Suvi Syrjä

 

Ilkka-lehden netistä napattu kuva Kpanlogo-Yeden esiintymisestä Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahaston vuosijuhlassa, jossa jaettiin apurahoja kulttuurille. Alla linkki myös juhlasta tehtyyn artikkeliin.

 

Photo: Timo Annanpalo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *